Termeni si conditii participare atelier foto

Nota catre participanti: va rugam cititi inainte de a achita taxa de participare.

Termenii si Conditiile formeaza o intelegere intre tine si Organizatori.

Prin achitarea taxei de participare esti de acord cu Termeni si Conditii!

Daca ai intrebari suplimentare, te rugam sa le adresezi intr-un email la contact@qltstudio2.com

Atelier Foto

1. Pentru a beneficia de intreaga experienta a Atelier Foto, trebuie sa te asiguri ca ajungi la timp si esti prezent la intreaga sa desfasurare. Daca nu poti participa te rugam sa ne anunti in avans, pe email sau la unul dintre numerele de telefon furnizate.

2. Nu esti indreptatit sa ceri returnarea taxei de participare daca ratezi o parte din Atelier Foto din cauza faptului ca ai intarziat sau ai plecat mai devreme.

3. In cazul unui comportament neadecvat, fizic sau verbal, vei fi rugat sa parasesti Atelier Foto. Taxa nu se va returna.

4. Organizatorii isi rezerva dreptul sa modifice structura Atelier Foto. In acest caz, participantii vor fi anuntati in cel mai scurt timp posibil.

Taxe & Anulari

5. Daca renunti la participarea ta la Atelier Foto cu mai mult de doua saptamani inainte de eveniment, ti se va returna 50% din valoarea taxei platite. Dupa aceasta data, taxa nu se va mai returna.

6. In cazul in care nu mai poti participa la Atelier Foto din motive de forta majora si ne anunti acest aspect cu minim cinci zile inainte de eveniment, poti beneficia de transferul taxei drept avans pentru un alt Atelier Foto organizat la o data ulterioara.

7. Pentru a participa la Atelier Foto trebuie sa achiti taxa de participare inainte de ziua evenimentului.

8. Participantii sunt acceptati in ordinea cronologica a incasarii taxeli platite de acestia. Dupa ce se ocupa numarul maxim de participanti, Organizatorii isi rezerva dreptul de a refuza noi cereri de inscriere.

9. Organizatorii isi rezerva dreptul de a amana sau anula in orice moment Atelier Foto, in functie de restrictiile stabilite de autoritati. In cazul putin probabil in care se va anula Atelier Foto, Organizatorii vor returna integral taxele de participare, dar nu vor achita compensatii pentru eventuale cheltuieli de transport sau cazare. In cazul in care Atelier Foto este amanat la o data la care un participant care a platit deja taxa de inscriere nu poate participa, acestuia i se va returna contravaloarea taxei.

10. Deoarece Atelier Foto – Artistic Nude se desfasoara si indoor si outdoor, pot surveni modificari ale programului conditionate de vremea de afara.

Utilizarea imaginilor realizate

11. Participantii nu primesc dreptul de a folosi propriile fotografii realizate la Atelier Foto in scopuri comerciale. Aceste imagini pot fi folosite doar pentru propriul portofoliu (website, retele de socializare etc).

12. Prin achitarea taxei de participarea iti asumi faptul ca ai luat la cunostinta aceste reguli si ca, in cazul in care incalci dispozitiile de la punctul 11, Organizatorii si Modelul au dreptul sa iti ceara despagubiri conform legii.

13. Participantii nu au dreptul sa inregistreze video nici o parte din Atelier Foto fara acordul scris al Organizatorilor. Cei care incerca sa filmeze pe ascuns vor fi rugati sa stearga materialul filmat si sa paraseasca Atelier Foto fara a li se returna taxa de participare.

Raspundere

14. Organizatorii nu sunt raspunzatori pentru siguranta ta sau a echipamentului tau.

15. Te rugam sa fii atent cu propriul echipament si sa nu il asezi/depozitezi in locuri in care poate fi lovit accidental. De asemenea, pentru siguranta ta, Organizatorii isi rezerva dreptul de a te impiedica sa folosesti neadecvat mobilierul sau alte obiecte din locatie.

8 Responses

  1. Pingback: 1headstrong
  2. Hey sweet friend thank you so much! The tofu I used was actually silken so it’s a bit more watered down & silky but truly delicious and it does help it come together more.

Leave a Reply

Your email address will not be published.